dinsdag 10 juli 2012

Multi colour nails


Knal nagels!
De meeste mensen die vaak nagellak dragen (of niet vaak), dragen vaak 1 kleur. Meestal Roze of rood, en soms zie je ook wel eens een iets aparter kleurtje zoals blauw, groen of geel voorbij komen. Tegenwoordig zijn knal nagels helemaal hip. Je kiest verschillende kleuren nagellak uit, en lakt elke nagel in een andere kleur. Of een paar nagels dezelfde kleur, Kan ook. Het is leuker om kleuren te kiezen die goed bij elkaar passen, maar je kan ook allerlei soorten kleuren op je nagels doen om het nog iets opvallender te doen. Zelf doen wij dit ook wel eens, en we vinden het ook erg leuk staan.


Wat tegenwoordig ook heel trendy is is dit:
Wij meiden houden heel erg van nagellakken, maar niet van het eraf halen. Deze trend is heel handig. Je lakt je nagels gewoon in een kleur en na een tijdje als er stukken nagellak af zijn, haal je de nagellak van die vinger en die lak je in een andere kleur, dat doe je ook op de andere hand. Dat ziet er heel vrolijk uit en het scheelt je werk. Een paar dagen later doe je dat weer, en zo ga je maar weer door! en uit eindelijk heb je een heel leuk resultaat!
Een tip: kies van te voren alvast een aantal kleuren uit die je op je nagel wilt doen, dan kan je als je haast hebt, meteen een kleur op je nagels doen!

multi colour nails

Hopelijk vonden jullie dit leuk en handig! Laat aub een reactie achter wat jij ervan vond of wat we beter kunnen doen ! Of als je nog vragen of opmerkingen hebt. 

Xxx 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten