dinsdag 11 september 2012

Parfumm


Je kunt natuurlijk je lekkere parfum opspuiten, maar hoe blijft het lang zitten? Hier wat tips hoe en waar je het, het beste op kan spuiten. Hopelijk vinden jullie het leuk en handig, en veel leesplezierr x


Parfum moet gewoon een lekker geurtje zijn, dat jij lekker vind en helemaal bij jou past. Het moet een zacht geurtje zijn, dus niet zo'n geurwolk van parfum om je heen. Dan is het gewoon niet lekker meer. Want jij went er wel aan, maar andere niet en blijven dan die lucht ruiken.

Parfum moet je op een schone droge huid. (Droog van niet nat). Je moet namelijk niet een droge huid hebben, maar juist een vette. Snappen jullie het nog?  Bij een vette huid trekt de parfum in je huid, waardoor de geur langer blijft hangen. Als je een droge huid hebt kun je wat bodylotion aanbrengen om de huid wat vetter te maken. Maar ook een hele handige tip: Smeer wat vaseline op de plek waar je het luchtje gaat spuiten. Hierdoor blijft de geur nog langer hangen. Als je voor een bodylotion kiest zou ik of een geurloze nemen, of een met de zelfde geur als je luchtje.

Waar je de parfum aan wil brengen, moet je eigenlijk zelf weten. Maar het beste is om het aan te brengen rond je nek, op je polsen en achter je oren. Dat is mij in ieder geval vaak vertelt. Ook heb ik ergens gelezen dat je de parfum het beste kan spuiten op plekken waar je je hartslag kan voelen, zoals: op je pols, elleboog, knieholte, rond je hart, kuiltje van je nek. Enzo. Dat vind ik eigenlijk wel een hele goede. Spuit het niet op al deze plekken, maar kies er een paar uit, zodat de geur niet te heftig word.

Het beste is om de flacon ongeveer 15/20 cm van je huid af te houden. Dan verdeeld het mooi, en komt er niet een dikke laag op één plek.

Een tip is om het niet direct op je kleding te spuiten. Dit kan vlekken veroorzaken. En spuit het ook zeker niet in je haar. Het is heel slecht voor je haar, en het kan de geur veranderen. Door haarproducten die je dan al in hebt. 

Laat de parfum wel een beetje drogen. Trek niet meteen je kleding aan, het kan de geur vervagen.

Je hebt sterke en wat minder sterke parfum. Voor allebei is een eigen tijdperk/seizoen achtig iets. In de zomer is het niet zo handig om een sterke parfum op de toen, dat kan heel heftig worden. Voor de zomer is het slimmer op een lichtere parfum op te doen,  of maar een heel klein beetje van de sterke parfum.
In de winter is het juist slimmer om een sterke parfum op te doen.

Dit was het dan weer, hopelijk vonden jullie het leuk en handig.
En laat aub een reactie achter!! Maakt niet uit wat erin staat. Dat zou ik heel leuk vinden.
(je kan ook alleen je naam in vullen, een URL hoeft niet)

xx Roos

Hoera lifeoflonneke.nl bestaat 1 jaar!! gefeliciteerd!! Daarom geeft ze een leuke goodiebag weg!! Kijk even op haar site voor meer info!! xx

1 opmerking: