maandag 16 juli 2012

Leuke Beauty weetjes

Hier wat leuke, grappige weetjes over beauty. Ze gaan over nagels, haar en van alles. Het zijn er niet heel veel, maar hopelijk vinden jullie het leuk !!!

  1. Heb jij hele zwakke, breekbare nagels? Smeer er wat baby olie op en laat dat intrekken. Daar worden je nagels een stuk sterker van. Als je het heb laten intrekken, moet je het er wel weer afhalen, anders valt je nagellak eraf.
  2. Heb jij heel veel velletjes op je lippen, en kom je er niet vanaf? Eet een paar weken iets minder zout, en smeer elke avond een laagje olijfolie op je lippen. Kijken of je nu nog velletjes ziet...
  3. Als je vaak haar elastiekjes draagt kan dat je haar beschadigen. Maar als je de avond van te voren er wat conditioner op doet, worden de elastiekjes een stuk zachter en is het veel beter voor je haar!!
  4. Draag jij ook altijd parfums, maar na een paar uur ruik je ze niet meer? En wil je toch dat je de hele dag lekker ruikt? Smeer dan een beetje vaseline in je nek, want op vettige plekken blijft parfum beter zitten!! 
  5. Als je je Shampoo en/of conditioner niet goed uitspoelt blijven er restjes achter. Deze restjes maken je haar nogal dof!! Dus spoel het voortaan extra goed uit tegen dof haar!!
  6. Wil jij een gladde huid? En heb je geen scrub in huis, of wil je het gewoon suuuper budget doen? Scrub je gezicht dan eens met koffieprut!! Je krijgt er een hele gladde huid van!!
  7. Heb jij ook van die verkleurde nagels, door dat je vaak nagellak draagt? Maak eens een badje met citroensap, en laat je handen daar lekker in weken. Je nagels worden daar weer mooi wit van.
Wist je dat:
  • Blonde meisjes meer haren hebben, dat meiden met bruin haar? Blondines hebben gemiddeld 150.000 haren op hun hoofd, en Brunettes maar 100.000. Je denkt nu dat het heel veel verschil is. Maar haren zijn heel dun, dus het lijkt minder dan je denkt. Maar het scheelt toch 50.000 haren !!!
  • 65% van de vrouwen tevreden is met haar looks? Dat is dus al meer dan de helft!!
Dit was het dan weer. Het was niet zo'n heel erg lang artikel, maar er zitten toch wel wat nuttige dingen in!! Hopelijk vonden jullie het leuk!! En veel plezier ermee!!

Nog vragen of opmerkingen? Plaats ze dan bij de comments/opmerkingen!! Alvast bedankt!!

(wij vinden het erg leuk als je een reactie achter laat!!) xoxo

4 opmerkingen:

  1. Aan bijna alle tips heb ik wel wat!! Ze zijn echt super handig, en ik wist ze bijna allemaal nog niet!! Leuk artikel x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vele dingen die hier stonden wist ik zelf niet, en heb er ook nooit van gehoord! Maar het is wel handig om het eens uit te proberen, en kijken of het wel waar is :) En let een beetje op hoe je schrijft 'suuuper,ermee'. Maar voor de rest heel leuke site en super handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is juist zo dat blonde haren dunner zijn dan bruine haren en het gemiddelde is ongeveer hetzelfde maar niet een verschil van 50.000

    BeantwoordenVerwijderen
  4. de meeste mensen met bruin haar hebben veel meer haar dan blonde mensen en die citroensap helpt ook niet

    BeantwoordenVerwijderen