donderdag 12 juli 2012

Sneller Bruin worden

Eindelijk is het weer na een aantal maanden wachten ZOMER !!! Heerlijke zon, lekker zwemmen in het zwembad, op het strand of gewoon zonnen in de tuin. Beetje bruin worden, en je zomer is compleet.
Maar deze zomer valt erg tegen. Er is bijna geen zon en vaak regen. Soms zitten er van die weken tussen wanneer het lekker warm is, maar de week erna kom het weer met bakken uit de lucht.
Daar word je natuurlijk niet heel bruin van. Ik zelf (Roos) word heel snel bruin, dus van dat ene weekje heb ik al meteen een kleur gekregen. Maar heb jij nou zo'n huid dat bijna niet bruin kan worden, of heb jij aan 1 week niet genoeg? Hier hebben we wat tips om toch een beetje bruin de zomer door te brengen.



  • Als er zon is, wil je natuurlijk niet verbranden dus smeer je je in met met zonnebrand crème om dat te voorkomen. Gebruik voortaan zonnebrandolie, sommige oliën zorgen ervoor dat je 4x zo snel bruin word. Maar de meeste helpen gewoon om iets sneller bruin te worden, en het beschermd ook nog is tegen het verbranden.
  • Eet veel hazelnoten, wortels en havermout, tomaten  daar krijg je ook een bruiner kleurtje van. Er zijn nog veel meer dingen die je kunt eten om sneller bruin te worden. Als jullie ze allemaal willen weten, plaats dat dan even bij de comments!
  • Als je echt bruin wil worden, blijf dan niet alleen liggend zonnen, maar ga ook bewegen. Als je beweegt word je sneller bruin. 
  • Als je bent wezen zwemmen, droog je niet af, maar ga meteen liggen. Als je huid nat is word je ook sneller bruin. Water reflecteerd namelijk het zonlicht op je huid. 
  • Je kan uiteindelijk ook nog zelfbruiner gebruiken. Daar word je huid ook iets bruiner van, maar dat is niet echt een hele natuurlijke manier (olie ook niet, maar toch iets natuurlijker)
Maar als je echt bruin wilt worden, en een van deze dingen uitprobeert. Doe dat dan wel dagelijks en niet 1x per week. Het zonnen kan natuurlijk niet elke dag maar de andere dingen wel. 

Hopelijk hebben jullie wat aan, en allemaal nog een fijne en bruine zomer toegewenst :D

Heb je nog vragen, opmerkingen of tips plaats die van bij de comments (bij de opmerkingen)

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3867103/xbeautygirl?claim=jwshj6ecp38">Follow my blog with Bloglovin</a>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten